AKTUELNO

Pokušavaju da nađu rešenje za svoje probleme.

Stanovinici velelepnog kompleksa izgrađenog za potrebe rijalitija su proveli najradosniji praznik, Božić, u vrlo negativnom raspoloženju. Čini se da su se zadrugari u prazničnoj nedelji previše olenjili, pa je Veliki šef morao da im se obrati pismom.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari, iskreno se nadamo da ste shvatili da je praznovanje završeno i da je vreme da se uozbiljite, da ozbiljno shvatite da u "Zadruzi" jedino trudom i radom može dobro živeti, da se u "Zadruzi" ništa besplatno ne dobija isto kao i u realnom životu. U "Zadruzi" svako ima mogućnost da zaradi, mnogo puta je dokazano da se radom i trudom, angažovanjem i snalažljivošću možete uvek dobro da živite. Ovo je samo jedan od problema koje imate. Mnogo veći problem su međuljudski odnosi, mnogo veći problem je što ne možete ništa da se dogovorite, što ste jako retko, da ne kažemo nikad složni. Što na prste jedne ruke možemo da prebrojimo zadatke i igre u kojima ste svi učestvovali i koje niko nije bojkotovao - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Veliki šef je predložio da se porodični sastanci što češće održavaju kako bi  ubuduće ovaj kolektiv zadrugara što uspešnije rešavao probleme. Takođe, dobili su zadatak da prokomentarišu kako su zadovoljni dvonedeljnim vođstvom Baneta Čolaka.

Foto: Printscreen Youtube

Što se tiče gazde za Baneta ili bilo kog drugog, vođa je jedan od nas isti kao mi, spava u hotelu, on kaže šta treba da se uradi na nama je. Činjenica je nije lako u rijalitiju, ali nismo došli ovde na odmoru. Mnogi imaju honorare, mnogi se ovde promovišu, to sve košta. Ja sam ovde zbog para, i boli me dupe, što se tiče vođe ne treba ga kriviti, ne njega, nego bilo koga, sve je na nama - prokomentarisao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Miki Đuričić smatra da vođu nikako ne treba kriviti zbog situacije u kojoj su se našli. Nakon ovoga je predložio strategiju kako bi im bio olakšan boravak u kući, a svoje mišljenje su izrazili i ostali zadrugari.

Pročitajte još: NEĆE ODUSTATI OD SVEGA! Evo šta je Jelena rekla nakon što je NAPUSTILA ZADRUGU! (VIDEO)

Detaljnije o ovome možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'